Mistä löydän runkonumeroni?

Runkonumero löytyy alkuperäisenä veneen peräpeilistä oikealta puolelta. Vanhemmissa veneissä runkonumero on kilvessä moottorikaivossa, perän sisäpuolella tai ohjauspaikalla.

Lisäämällä runkonumerosi Skippo-sovellukseen sinulla on se käden ulottuvilla, kun tarvitset sitä, esimerkiksi jos sattuu onnettomuus. Runkonumero tarvitaan usein, jos teet poliisiraportin tai vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi.

Skippo-sovelluksessa voit lisätä runkonumerosi menemällä "Vene" -välilehdelle, napsauttamalla venekorttia ja sitten siirtymällä "Vene" -välilehdelle. Vieritä sivun alaosaan, josta löydät runkonumerosi.