Var hittar jag mitt skrovnummer?

Skrovnumret hittar du i original på båtens akterspegel på styrbords sida. Äldre båtar har skrovnumret på en skylt i motorbrunnen, vid aktern inne i båten eller vid styrplatsen.

Genom att lägga till ditt skrovnummer i Skippos app har du det nära till hands när du behöver det, exempelvis om olyckan skulle vara framme. Skrovnumret behövs ofta om du ska göra en polisanmälan eller en skadeanmälan till ditt försäkringsbolag.

I Skippos app kan du lägga till ditt skrovnummer genom att gå till i fliken "Båt", klicka på båtkortet och sedan navigera till fliken "Båt". Scrolla längst ner på sidan, där finner du ditt skrovnummer.