Hvor finder jeg mit skrognr.?

Skrognr. finder du originalt på bådens agterspejl på styrbordssiden. Ældre både har skrognr. på en plade i motorbrønden, ved agterenden inde i båden eller ved styrepladsen.

Ved at tilføje dit skrognr. i Skippos app har du det lige ved hånden, når du har brug for det, for eksempel hvis ulykken skulle ske. Skrognr. er ofte nødvendigt, hvis du skal lave en politianmeldelse eller en skadesanmeldelse til dit forsikringsselskab.

I Skippos app kan du tilføje dit skrognr. ved at gå til fanen "Båd", klikke på bådkortet og derefter navigere til fanen "Båd". Scroll ned til bunden af siden, hvor du finder dit skrognr.