Hvor mye lagringsplass krever Skippos app på telefonen eller nettbrettet mitt?

En stor del av lagringsplassen brukes til å cache data slik at appen fungerer bra selv ved dårlig tilkobling. Har du mange lagrede steder og spor, vil det kreve litt mer lagringsplass.

Hvis du laster ned kart offline, krever det imidlertid mer av lagringsplassen din. Som referanse kan et kart som dekker 5 nautiske mil ta opp cirka 25 MB plass. Dette skyldes at kartene består av flere små bilder som sammenføyes til detaljerte og zoom-bare kart.

Vår anbefaling er derfor å kun laste ned kart over områder der du vet at tilkoblingen kan være dårlig.