Kuinka paljon tallennustilaa Skippo-sovellus vaatii puhelimeltani tai tabletiltani?

Merkittävä osa tallennustilasta käytetään välimuistin tallentamiseen, jotta sovellus toimisi hyvin myös heikomman yhteyden aikana. Jos sinulla on paljon tallennettuja paikkoja ja jälkiä, se vaatii hieman enemmän tallennustilaa.

Karttojen lataaminen offline-tilassa vaatii kuitenkin enemmän tallennustilaa. Esimerkiksi kartta, joka kattaa 5 merimailia, voi viedä noin 25 MB tilaa. Tämä johtuu siitä, että kartat koostuvat useista pienistä kuvista, jotka yhdistetään yksityiskohtaisiksi ja zoomattaviksi kartoiksi.

Suosituksemme on siksi ladata karttoja vain alueista, joilla tiedät yhteyden olevan heikko.