Hvor meget lagerplads kræver Skippos app på min telefon eller tablet?

En stor del af lagerpladsen går til at cache data, så appen fungerer godt, selv ved dårligere forbindelse. Hvis du har mange gemte steder og spor, kræver det yderligere lidt mere lagerplads.

Hvis du downloader kort offline, kræver det dog mere af din lagerplads. Som reference kan et kort, der dækker 5 sømil, optage cirka 25 MB plads. Dette skyldes, at kortene består af flere små billeder, der sammenføjes til detaljerede og zoom-bare kort.

Vores anbefaling er derfor kun at downloade kort over områder, hvor du ved, at forbindelsen kan være dårlig.