Hvordan overfører jeg data fra en gammel enhet til en ny enhet?

Dataen på profilen din lagres lokalt eller i skyen, avhengig av om du er logget inn i appen eller ikke. For å kunne flytte over data til en ny konto eller enhet, må dataen lagres i skyen. Hvis du vil overføre data fra en gammel enhet til en ny enhet, følg instruksjonene nedenfor.

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av Skippos app nedlastet.

2. Logg inn i Skippos app med kontoen din på den gamle enheten.

3. Sørg for at dataen du vil flytte over, er tilgjengelig når du er logget inn på den gamle enheten. Hvis ikke, har du mest sannsynlig logget inn med feil innloggingsopplysninger eller metode.

4. Logg nå inn med samme innloggingsopplysninger og metode på den nye enheten.

5. Dataen din skal nå være overført til den nye enheten.

Hvis du vil overføre data fra en gammel konto til en ny konto på en annen enhet, les mer her: Hvordan overfører jeg data fra en gammel konto til en ny konto?.