Kuinka siirrän tietoja vanhalta laitteelta uudelle laitteelle?

Profiilisi tiedot tallennetaan paikallisesti tai pilveen riippuen siitä, oletko kirjautunut sovellukseen vai et. Jotta voit siirtää tietoja uudelle tilille tai laitteelle, tiedot on tallennettava pilveen. Jos haluat siirtää tietoja vanhalta laitteelta uudelle laitteelle, noudata alla olevia ohjeita.

1. Varmista, että olet ladannut uusimman version Skippo-sovelluksesta

2. Kirjaudu Skippo-sovellukseen tililläsi vanhalla laitteellasi.

3. Varmista, että haluamasi tiedot ovat käytettävissä, kun olet kirjautuneena sisään vanhalla laitteellasi. Jos ei, olet todennäköisesti kirjautunut väärillä kirjautumistiedoilla tai -menetelmällä.

4. Kirjaudu nyt sisään samoilla kirjautumistiedoilla ja menetelmällä uudella laitteellasi.

5. Tietosi on nyt siirretty uudelle laitteellesi.

Jos haluat siirtää tietoja vanhalta tililtä uudelle tilille toisella laitteella: Kuinka siirrän tietoja vanhalta tililtä uudelle tilille?