Hva skjer etter min gratisperiode?

Som helt ny kunde får du prøve våre abonnementer START eller SMART og HAMNGUIDEN uten kostnad i minst tre dager. Hvis du ikke innen den siste dagen av prøveperioden har valgt å avslutte abonnementet, blir du automatisk belastet for den kommende perioden. Hvis du tidligere har brukt din prøveperiode, starter abonnementet i stedet direkte og betalingen skjer i samme øyeblikk som du klikker på "Aktiver".

Etter prøveperioden betaler du for Skippo på forskudd, ett år av gangen. Du kan når som helst velge å avslutte abonnementet, og det fortsetter ut perioden. Det betyr at du ikke får noen tilbakebetaling mellom oppsigelsesdagen og avslutningsdatoen for abonnementet ditt.

Selvfølgelig har du tilgang til de funksjonene som inngår i abonnementene hele din forskuddsbetalte periode, og vi lagrer dine ruter, steder og spor slik at du enkelt kan starte opp abonnementet igjen.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Apple, finner du mer informasjon her: Apple Support.

Hvis du har gjort et feilkjøp eller vil benytte deg av angreretten for et abonnement betalt via Google, finner du mer informasjon her: Google Play Support.