Hva betyr gratis prøveperiode?

Vi i Skippo er stolte over å tilby en 3-dagers gratis prøveperiode for alle våre app-produkter. Vi ønsker at du skal føle deg helt trygg på ditt valg før du bestemmer deg, og hva er en bedre måte å oppdage alt det våre produkter har å tilby enn å teste dem selv?

Slik fungerer det:

Opprett en konto eller logg inn hvis du allerede er kunde. Bla gjennom vårt utvalg og velg produktene du er interessert i å utforske. Velg abonnementet du ønsker å starte prøveperioden på ved å klikke start 3 dager gratis. Du må kanskje oppgi betalingsinformasjon, men ikke bekymre deg – du vil ikke bli belastet i løpet av den gratis prøveperioden. Bruk produktet fullt ut i 3 dager. Test alle funksjonene og se hvordan de passer inn i ditt liv til sjøs. Hvis du elsker produktet, trenger du ikke gjøre noe – ditt abonnement vil automatisk overgå til en betalt plan når prøveperioden utløper. Vil du ikke fortsette? Ikke noe problem, du kan enkelt avbryte abonnementet før de 3 dagene er omme, og du vil ikke bli belastet.

Vi er overbevist om kvaliteten på våre produkter og ønsker at du skal oppleve dem på best mulig måte. Denne prøveperioden er vår invitasjon til deg for å se, føle og bedømme selv – uten forpliktelser. For å unngå uønskede belastninger, sørg for å avbryte abonnementet før de 3 dagene er omme hvis du bestemmer deg for å ikke fortsette med tjenesten.