Minulla on aktiivinen tilaus, mutta nyt pääsen käyttämään vain sovelluksen ilmaista versiota?

Ymmärrämme, että on turhauttavaa, kun asiat eivät toimi, varsinkin ollessasi merellä. Seuraa tarkistuslistaamme, niin autamme sinua.

1. Aloita tarkistamalla, että olet kirjautunut sisään oikealla sähköpostilla ja kirjautumistavalla Skippon sovelluksessa.
  2. Jos olet kirjautunut sisään, mutta et silti näe aktiivisia tilauksiasi, mene profiiliisi sovelluksen "Oma Skippo" -välilehdeltä. Klikkaa asetuksia, oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratasta (⚙️), ja valitse sitten "Tarkka sovellustieto."
  3. Ota kuvakaappaus tai kopioi nämä tiedot ja lähetä ne meille yhteydenottolomakkeemme kautta sekä kuvaus ongelmastasi.

Vinkki! Sinun ei tarvitse kirjautua ulos Skippon sovelluksesta turhaan. Sovellus on suunniteltu pitämään sinut kirjautuneena pitkään. Jos haluat säästää akkua tai resursseja, voit yksinkertaisesti sulkea sovelluksen kirjautumisen sijaan. Tämä vähentää riskiä siitä, että tilauksesi irrotetaan sovelluksesta laitteellasi.