Jeg har et aktivt abonnement, men nu har jeg kun adgang til gratisversionen af appen?

Vi forstår, at det er frustrerende, når det ikke fungerer, især når man er ude på havet. Følg vores løsningsliste, så vil vi hjælpe dig.

1. Start med at dobbeltjekke, at du er logget ind i Skippos app.

2. Hvis du er logget ind og stadig ikke kan se dine aktive abonnementer, gå til din profil eller fanen "Mit Skippo" i appen. Klik på indstillinger, tandhjulet øverst til højre, og derefter "Administrer abonnementer". Nederst kan du gendanne dine køb. Klik på knappen "Gendan køb".

3. Log ud af appen og log ind igen, nu skulle det fungere!

4. Har du stadig ikke adgang til dine aktive abonnementer? Kontakt os her.