En pääse käsiksi aktiiviseen tilaukseeni, mitä minun pitäisi tehdä?

Ymmärrämme, että on turhauttavaa, kun se ei toimi, varsinkin kun olet vesillä. Seuraa tarkistuslistaamme, niin autamme sinua.

Aloita tarkistamalla, että olet kirjautunut sisään Skippos-sovellukseen.

Jos et vieläkään näe aktiivisia tilauksiasi, mene profiiliisi tai "Oma Skippo" -välilehdelle. Klikkaa asetuksia, oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratasta, ja sitten "Hallitse tilauksia". Alhaalla voit palauttaa ostoksesi.

Kirjaudu ulos sovelluksesta ja kirjaudu takaisin sisään, nyt sen pitäisi toimia!

Etkö vieläkään pääse käsiksi aktiivisiin tilauksiisi? Ota yhteyttä meihin.