En pääse käsiksi aktiiviseen tilaukseeni, mitä minun pitäisi tehdä?

Jos olet ostanut tilauksen, mutta et pääse käsiksi siihen, voit kokeilla seuraavia toimenpiteitä:

Varmista, että käytät samaa alustaa (Android tai Apple), jolla alun perin teit ostoksen, yrittäessäsi käyttää tilaustasi. Apple-laitteella ostettua tilausta ei voi käyttää Android-laitteella (tai päinvastoin).

Varmista, että olet kirjautunut laitteelle samalla Apple/Google-tilillä, jolla alun perin teit ostoksen. Tämä kirjautuminen on yhdistetty laitteeseesi, ei Skippo-sovelluksen omalle tilillesi.

Yritä uudelleen asentaa sovellus ja kirjaudu sisään uudelleen.