Jeg kan ikke få adgang til mit aktive abonnement, hvad skal jeg gøre?

Vi forstår, at det er frustrerende, når det ikke fungerer, især når man er på vandet. Følg vores tjekliste, så hjælper vi dig.

Begynd med at dobbelttjekke, at du er logget ind i Skippos app.

Hvis du stadig ikke kan se dine aktive abonnementer, gå til din profil eller fanen “Mit Skippo”. Klik på indstillinger, tandhjulet i øverste højre hjørne, og derefter “Administrer abonnementer”. Nederst kan du gendanne dine køb.

Log ud af appen og log ind igen, nu skulle det fungere!

Får du stadig ikke adgang til dine aktive abonnementer? Kontakt os.