Prenumeration och betalning

Jag kommer inte åt min aktiva prenumeration, vad ska jag göra?

Om du har köpt en prenumeration men inte kommer åt denna kan du testa följande:

1. Säkerställ att det är samma plattform (Android eller Apple) som du försöker nyttja prenumerationen på, som du först genomförde köpet på. Det är inte möjligt att köpa en prenumeration på en Apple-enhet och sedan nyttja den på en Android-enhet (eller vice versa).

2. Säkerställ att du är inloggad på enheten med samma Apple/Google-konto som du först genomförde köpet med. Denna inloggning är kopplad till din enhet, inte inloggningen på ditt konto i själva Skippo-appen.

3. Testa att ominstallera appen och logga in igen.