Hvordan overfører jeg data fra en gammel konto til en ny konto?

Dataene på din profil gemmes lokalt eller i skyen, afhængigt af om du er logget ind i appen eller ej. For at kunne flytte data til en ny konto eller enhed, skal dataene gemmes i skyen, og du skal derfor sikre dig, at du er online. Hvis du vil overføre data fra en gammel konto til en ny konto på samme enhed, skal du følge nedenstående instruktioner.

1. Sørg for, at du har den nyeste version af Skippos app downloadet

2. Log ind i Skippos app med din gamle konto.

3. Sørg for, at de data, du vil flytte, vises, når du er logget ind. Hvis ikke, har du sandsynligvis logget ind med forkerte loginoplysninger eller metode.

4. Log ud af din gamle konto

5. Log ind på din nye konto på samme enhed

6. Dine data skal nu være overført til din nye konto

Hvis du vil overføre data fra en gammel konto til en ny konto på en anden enhed, læs mere her: Hvordan overfører jeg data fra en gammel enhed til en ny enhed?