Hur för jag över data från ett gammalt konto till ett nytt konto?

Datan på din profil lagras lokalt eller i molnet beroende på om du är inloggad i appen eller inte. För att kunna flytta över data till ett nytt konto eller enhet behöver datan lagras i molnet och därför behöver du se till att vara online. Om du vill föra över data från ett gammalt konto till ett nytt konto på samma enhet, följ instruktionerna nedan.

1. Se till att du har den senaste versionen av Skippos app nedladdad

2. Logga in i Skippos app med ditt gamla konto.

3. Se till att den data du vill flytta över syns när du är inloggad. Om inte, har du mest troligen loggat in med fel inloggningsuppgifter eller metod.

4. Logga ut från ditt gamla konto

5. Logga in på ditt nya konto på samma enhet

6. Din data ska nu ha överförts till ditt nya konto

Om du vill föra över data från ett gammalt konto till ett nytt konto på en annan enhet, läs mer här: Hur för jag över data från en gammal enhet till en ny enhet?