Hur exporterar/importerar jag en GPX-fil?

Hur exporterar man en GPX-fil?

Att exportera din GPX-fil i Skippos app är enkelt. Notera att du inte kan välja vilken data du vill exportera utan när du exporterar GPX-filen så exporterar du all data. Följ dessa steg för att exportera GPX-fil.

1.  Öppna Skippos app och logga in

2. Gå till “Mitt Skippo”

3. Klicka på inställningar, kugghjulet i övre högra hörnet

4. Välj “Exportera/Importera GPX-fil”

5. Klicka på knappen “Exportera GPX-fil”

6. Välj vilket program som ska användas för att dela filen.

________________________________________________________________________________

Hur importerar jag en GPX-fil?

När du importerar en GPX-fil i Skippos app är det viktigt att notera att all data i filen importeras. För tillfället kan man inte välja en specifik rutt att importera. Därför kommer alla filer, rutter, sparade platser och spår att importeras i en fil. I nuläget inget sätt att radera flera rutter, sparade platser eller spår åt gången, varje objekt behöver raderas individuellt.

För att importera en GPX-fiI på Android följ dessa steg:

1. Klicka på filen i den app där du fick den skickad till dig.

2. Om Skippo inte är förvald app, så klicka på "mer" och välj "Skippo"

3. Skippo laddar in filen och rutter, platser och spår importeras till din profil.

Har du filen på din enhet:

1. Under inställningar finner du knapp som heter "Importera GPX-fil". Ett fönster där du kan välja fil öppnas.

2. Sök upp din GPX-fil och klicka på den. Filen importeras till appen och inkluderas i din profil.

För att importera en GPX-fiI på iOS följ dessa steg:

1. Klicka på filen i den app där du fick den skickad till dig.

2. Om Skippo inte för förvald app, så klicka på "mer" och välj "Skippo"

3. Skippo laddar in filen och rutter, platser och spår importeras till din profil.