Kom igång

Hur startar jag en prenumeration?

Att starta en prenumeration på Skippo är en enkel process som ger dig tillgång till alla premiumfunktioner i appen. Följ dessa steg för att komma igång:

Ladda ner och öppna appen: Börja med att ladda ner Skippo-appen från Google Play Store om du använder en Android-enhet, eller från Apple App Store om du använder en iOS-enhet. Öppna sedan appen på din enhet.

Skapa ett konto eller logga in: Om du inte redan har ett Skippo-konto, välj att skapa ett nytt konto direkt i appen genom att följa instruktionerna. Du kan registrera dig med din e-postadress eller via ditt Google- eller Apple-konto. Om du redan har ett konto, logga in med dina befintliga inloggningsuppgifter.

Gå till din profil: När du är inloggad, navigera till menyn till vänster och klicka på din profilbild. Sedan på kugghjulet i det högra hörnet och därefter på "hantera prenumerationer".

Välj prenumerationsplan: Skippo erbjuder olika prenumerationsplaner för att passa olika behov och preferenser. Välj den plan som bäst passar dig baserat på de funktioner och den tidsperiod du är intresserad av. Du får alltid en 3 dagar gratis provperiod.

Bekräfta ditt köp: Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra ditt köp. Du kommer att behöva bekräfta ditt köp genom din enhets appbutik, och beroende på din enhet och inställningar kan det innebära att ange ett lösenord eller använda biometrisk autentisering.

Njut av dina premiumfunktioner: När din prenumeration är aktiv, kommer du att ha full tillgång till alla premiumfunktioner i Skippo-appen. Kom ihåg att prenumerationen kommer att förnyas automatiskt enligt den plan du valt, tills du väljer att avbryta den.

Om du har några frågor eller behöver hjälp under processen, är du alltid välkommen att kontakta Skippos kundtjänst för assistans. Vi är här för att se till att din upplevelse med Skippo är så smidig och givande som möjligt