Kom igång

På vilka enheter funkar appen?

Skippo-appen är kompatibel med enheter som kör Apple iOS 15 eller senare och Google Android version 7 eller senare. Kontrollera att din enhet uppfyller dessa krav för att säkerställa en smidig användarupplevelse.

När det gäller prenumerationer, är det viktigt att notera följande

Android

Om du enbart använder Android-enheter och är inloggad med samma Google-ID på Google Play på alla dina enheter, kan du använda Skippo-appen på alla dessa enheter och endast betala för en prenumeration.

iOS

På samma sätt, om du enbart använder iOS-enheter och är inloggad med samma Apple-ID på App Store på alla dina enheter, kan du använda Skippo-appen på alla dessa enheter med bara en prenumeration.

Blandning av Android & iOS

Om du använder en blandning av Android och iOS-enheter behöver du ha två separata prenumerationer, en för varje plattform.

Familjedelning

Det är också viktigt att notera att Skippo-appen för närvarande inte stödjer Familjedelning av in-app-köp.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du njuta av Skippo-appen på alla dina enheter och säkerställa att du får ut mesta möjliga av din prenumeration.