Kom igång

Hur skapar jag ett Skippo-konto?

Genom att skapa ett konto får du tillgång till en mängd funktioner som förhöjer livet på sjön.

Appen

För att skapa ett konto i Skippo-appen, starta appen och följ inloggningsflödet där du väljer "Skapa konto". Du kan registrera dig med e-postadress, Google eller Apple.

Webben

Gå till inloggningsflödet och välj "Skapa konto". E-postadress, lösenord och namn är obligatoriska uppgifter, medan födelsedatum är valfritt och hjälper oss att anpassa vår kommunikation till dig.

Varför skapa konto?

När du har skapat ett konto får du tillgång till följande funktioner

1. Båtprofil: Lägg till båtmodell, mått, båtnamn, bild och för att optimera upplevelsen i appen.
  2. Digital loggbok: Spara dina plotterspår och favoritplatser, vilket gör det enkelt att återvända till dina smultronställen.
  3. AIS: Upptäck andra båtar i närheten med AIS-teknologi, vilket ökar säkerheten och medvetenheten på vattnet.
  4. Säkerhetsfunktion: "Man överbord" är en viktig säkerhetsfunktion som hjälper dig att snabbt agera om olyckan är framme.
  5. Symbolförklaring: Förstå sjökortets symboler med vår detaljerade symbolförklaring.
  6. Synkronisering mellan enheter: Håll din data och rutter synkroniserade över alla dina enheter för en sömlös upplevelse.
  7. Dela båtinformation: Dela din båtinformation, inklusive position, med vänner och familj för ökad trygghet och gemenskap på vattnet.