Hur skapar jag ett konto hos Skippo?

För att kunna navigera med appen, synka och spara din data, se AIS-båtar på sjökortet samt spara rutter, platser och spår behöver du ett konto hos Skippo. Du behöver även ett konto för att kunna starta ett abonnemang. Det gör du enkelt i Skippos app eller på www.skippo.se.

Du använder samma konto, inloggningsuppgifter och -metod i appen som på webben. Du kan använda Skippos app på flera enheter med samma inlogg. Då loggar du in med samma konto, inloggningsuppgifter och -metod för att synka data mellan enheterna.

För att skapa ett konto i Skippos app gå igenom följande steg:

1. Ladda ner Skippos app från App Store eller Google Play Store

2. Öppna appen och klicka på “Skapa nytt konto”

3. Välj om du vill skapa ett konto med Google, Apple eller e-post.

4. Om du väljer e-post, fyll i e-post och välj ett lösenord. Tryck därefter på "Skapa konto".

5. Om du väljer Google eller Apple, följ instruktionerna på skärmen.

6. Välj vilken typ av båt du äger eller har tillgång till och fyll i information om båten. Denna information används för att göra planering och navigation i appen anpassad för dig och din båt. Du kan komplettera med information om din båt senare i appen.

7. Välj hur du vill navigera; med START, SMART eller PREMIUM. Du kan gå vidare utan navigationspaket, klicka då på “Fortsätt utan navigation”.

8. Välj om du vill addera detaljerad information om hamnar genom att prenumerera på Hamnguiden. Du kan gå vidare utan abonnemang, klicka då på “Fortsätt utan”.

9. Välj hemmahamn. Denna information används för att förenkla din ruttplanering.

10. Nu är du redo och har skapat ett konto hos Skippo. Du kan alltid ändra eller lägga till uppgifter
i din profil Mitt Skippo senare.

För att skapa ett konto på Skippo.se gå igenom följande steg:

1. Gå till www.skippo.se

2. I övre högra hörnet, klicka på “Logga in”

3. I rutan som öppnas klicka “Skapa ett här

4. Välj om du vill skapa ett konto med Google, Apple eller e-post.

5. Om du väljer e-post, fyll i e-post och välj ett lösenord. Tryck därefter på "Skapa konto".

6. Om du väljer Google eller Apple, följ instruktionerna på skärmen.

7. Nu har du skapat ett konto hos Skippo.