Vilken information samlas om mig och varför?

Skippo samlar in olika typer av information för att förbättra användarupplevelsen, erbjuda personanpassade tjänster och säkerställa appens funktionalitet. Här är några exempel på den typ av information som samlas in och anledningarna till detta:

Kontoinformation: Detta inkluderar ditt namn, e-postadress, och födelsedatum. Denna information används för att skapa och hantera ditt konto, möjliggöra kommunikation och erbjuda kundsupport.

Båtinformation: Detaljer om din båt såsom modell, storlek och utrustning samlas in för att anpassa appens tjänster såsom autoruttning efter dina behov.

Platsdata: Platsdata samlas för att erbjuda realtidsnavigering, hamnbeskrivningar och information om intressepunkter. Denna information är central för appens kärnfunktioner.

Användningsdata och enhetsinformation: Detta inkluderar information om hur du använder appen, vilken typ av enhet du använder, operativsystem och appversion. Denna data hjälper utvecklarna att förstå användarbeteenden, förbättra appens funktioner och lösa tekniska problem.

Anledningen till att denna information samlas in är för att tillhandahålla, underhålla, skydda och förbättra de aktuella tjänsterna samt skydda både användarna. Det är också viktigt för att kunna erbjuda en anpassad användarupplevelse, baserat på dina preferenser och användningsmönster.

För att få en fullständig och detaljerad förståelse av vilken information Skippo samlar in och varför rekommenderar vi att du läser igenom vår integritetspolicy. Där hittar du specifik information relaterad till dataskydd, användning av personuppgifter och dina rättigheter.