Hur redigerar jag min profil?

Du kan enkelt redigera din profil i Skippo både via appen och på vår webbplats. Här är hur du gör i båda fallen:

I appen:

Öppna appen: Starta Skippo-appen på din mobila enhet.

Gå till din profil: Tryck på profilikonen, belägen i hörnet av skärmen eller i huvudmenyn.

Välj redigera profil: Klicka på din profilbild för att redigera din profil.

Uppdatera din information: Du kan nu ändra din profilbild eller namn.

Spara ändringarna: Glöm inte att spara dina ändringar för att uppdatera din profil.

På webben:

Besök webbplatsen: Gå till skippo.se och logga in på ditt konto.

Navigera till din profil: Efter inloggning, klicka på ditt namn eller profilikon, belägen i övre högra hörnet, och klicka på den.

Välj att redigera profil: Klicka på personlig information för att redigera ditt namn och födelsedatum.

Spara dina uppdateringar: Se till att spara dina ändringar genom att klicka på "Spara", för att säkerställa att din profilinformation uppdateras.

Att hålla din profil uppdaterad på både appen och webben säkerställer att du får den bästa upplevelsen med Skippo.