Hur för jag över data från ett gamalt konto till ett nytt konto?

Att överföra din data från ett gamalt konto till ett nytt i Skippo-appen kan göras genom att följa dessa steg:

Säkerställ att din data är sparad:

Innan du byter enhet, logga in på Skippo-appen på din gamla enhet. Detta säkerställer att all din data, inklusive plotterspår, favoritplatser och andra inställningar, lagras korrekt i vår molntjänst.
Ladda ner och logga in på din nya enhet:

Ladda ner Skippo-appen på din nya enhet från den relevanta appbutiken. När installationen är klar, logga in med samma Betal-ID (eller inloggningsuppgifter) som du använde på den gamla enheten.
Hantering vid byte av operativsystem:

Om du byter mellan operativsystem, som från Android till iOS eller tvärtom, observera att du kan behöva teckna en ny prenumeration. Prenumerationer är ofta kopplade till det specifika operativsystemets ekosystem.
Synkronisera din data:

När du är inloggad på din nya enhet, gå till din profil inom appen och säkerställ att synkronisering med molntjänsten är aktiverad. Detta kommer att tillåta appen att hämta all din sparade data, vilket gör den tillgänglig på både din gamla och nya enhet.
Notera om inloggning och data:

Det är viktigt att komma ihåg att din data lagras lokalt på enheten när du inte är inloggad och på ditt Skippo-konto när du är inloggad. Om du inte är inloggad och byter enhet eller avinstallerar appen kommer din lokalt sparade data att försvinna. För att återfå din data, logga in på det konto där du senast varit inloggad.

Genom att följa dessa steg kan du kunna överföra din data smidigt från ett gamalt konto till ett nytt. Kom ihåg att din data är kopplad till ditt Skippo-konto snarare än din prenumeration, så se till att använda samma inloggningsuppgifter för att behålla åtkomst till din data.