Jag har ett konto på Hamnen.se – hur ska jag logga in på nya Skippo.se?

Har du problem att logga in på skippo.se? Följ de instruktionerna nedan som stämmer bäst överens med vilka konton du har sedan tidigare.

Jag har ett konto i Skippo-appen och ett konto på Hamnen.se med en aktiv HamnenPlus-prenumeration:

Logga in med samma inloggningmetod som du använder för att logga in med i Skippo-appen. Har du samma mailadress kopplad till ditt tidigare Skippo-konto i appen som du använt för att logga in på Hamnen.se så kommer du automatisk att få tillgång till din Hamnen Plus-prenumeration.

Har du använt olika mailadresser för att logga in i Skippo-appen och på Hamnen.se behöver du kontakta oss för support för att få access till din Hamnen Plus-prenumeration.

Har du tidigare loggat in med Facebook, en inloggningsmetod som vi inte längre stödjer, logga in med samma e-post som du har kopplad till ditt Facebook-konto men välj en annan inloggningsmetod (du kan välja e-post, Google eller Apple).

Om du inte använder Google eller Apple som inloggningsmetod och har glömt ditt lösenord, klicka på "glömt lösenord" och fyll i din mailadress, då får då en länk i ett mail. Klicka på länken för att byta lösenord och logga sedan in.

Jag har ett konto på Hamnen.se med en aktiv Hamnen Plus-prenumeration men inget konto i Skippo-appen:

Skapa ett konto med samma mailadress och lösenord som du tidigare använt för att logga in på Hamnen.se.

Har du tidigare loggat in med Facebook, en inloggningsmetod som vi inte längre stödjer, logga in med samma e-post som du har kopplad till ditt Facebook-konto men välj en annan inloggningsmetod (du kan välja e-post, Google eller Apple).

Om inget av ovan stämmer in på dig eller om du inte får access till din Hamnen Plus-prenumeration trots att du loggat in enligt anvisningarna ovan, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig!