Hvordan deler jeg et markert sted på kartet?

Du kan dele et markert sted på kartet både gjennom Skippos-appen og i planleggingsverktøyet på nettet.

For å dele et markert sted i Skippos-appen, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen "Planlegg"
  2. Klikk på stedet på sjøkartet som du vil dele
  3. Klikk på del-knappen
  4. Velg hvordan du vil dele stedet, du kan også kopiere lenken ved å klikke "Kopier".

Mottakeren av lenken må laste ned Skippos-appen for å åpne lenken i appen. Hvis mottakeren ikke har appen lastet ned, åpnes den i planleggingsverktøyet på nettet.

For å dele et markert sted i planleggingsverktøyet på Skippo.no:

1. Gå til planleggingsverktøyet www.skippo.no/plan
  2. Klikk på stedet på sjøkartet som du vil dele
  3. Klikk på ikonet i øvre høyre hjørne for å dele
  4. Lenken kopieres automatisk, slik at du kan lime den inn og sende den videre

Hvis mottakeren har appen lastet ned og åpner lenken på mobil, vises det delte stedet i appen. Ellers vises det i planleggingsverktøyet på nettet.