Kuinka jaan merkatun paikan kartalla?

Voit jakaa merkatun paikan kartalla sekä Skippos-sovelluksen että verkkosuunnittelutyökalun kautta.

Merkatun paikan jakaminen Skippos-sovelluksessa, noudata näitä ohjeita:

1. Siirry kohtaan "Suunnittele" -välilehti
  2. Napsauta kartalla paikkaa, jonka haluat jakaa
  3. Napsauta jakamispainiketta
  4. Valitse, miten haluat jakaa paikan, voit myös kopioida linkin napsauttamalla "Kopioi".

Linkin vastaanottajan on ladattava Skippos-sovellus avataksesi linkin sovelluksessa. Jos vastaanottajalla ei ole sovellusta ladattuna, se avautuu verkkosuunnittelutyökalussa.

Merkatun paikan jakaminen Skippo.se-suunnittelutyökalussa:

1. Siirry suunnittelutyökaluun www.skippo.fi/plan
  2. Napsauta kartalla paikkaa, jonka haluat jakaa
  3. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kuvaketta jakamista varten
  4. Linkki kopioidaan automaattisesti, jotta voit liittää sen ja lähettää eteenpäin

Jos vastaanottaja on ladannut sovelluksen ja avaa linkin mobiililaitteella, jaettu paikka näytetään sovelluksessa. Muussa tapauksessa se näytetään verkkosuunnittelutyökalussa.