Kuinka avaan toiminnallisuuden sovelluksessa?

Skippo-sovelluksen lisätoimintojen, kuten edistyneiden navigointityökalujen, suunnittelutoimintojen ja eksklusiivisen sisällön avaaminen on yksinkertainen prosessi, joka antaa sinulle pääsyn kaikkiin sovelluksen premium-toimintoihin.

Lataa ja avaa sovellus: Aloita lataamalla Skippo-sovellus Google Play Kaupasta, jos käytät Android-laitetta, tai Apple App Storesta, jos käytät iOS-laitetta. Avaa sitten sovellus laitteellasi.

Luo tili tai kirjaudu sisään: Jos sinulla ei vielä ole Skippo-tiliä, valitse luoda uusi tili suoraan sovelluksessa noudattamalla ohjeita. Voit rekisteröityä sähköpostiosoitteellasi tai Google- tai Apple-tilisi kautta. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään olemassa olevilla tunnuksillasi.

Siirry profiiliisi: Kirjauduttuasi sisään, siirry vasemman valikon kautta profiilikuvaasi. Klikkaa sitten oikeassa yläkulmassa olevaa hammasratasta ja sen jälkeen "hallinnoi tilauksia".

Valitse tilaussuunnitelma: Skippo tarjoaa erilaisia tilaussuunnitelmia eri tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma perustuen kiinnostuksiisi oleviin ominaisuuksiin ja ajanjaksoon. Saat aina 3 päivän ilmaisen kokeilujakson.

Vahvista ostoksesi: Noudata näytön ohjeita ostoksen suorittamiseksi. Sinun on vahvistettava ostoksesi laitteesi sovelluskaupan kautta, ja laitteestasi ja asetuksistasi riippuen tämä saattaa vaatia salasanan syöttämistä tai biometrisen tunnistautumisen käyttöä.

Nauti premium-ominaisuuksistasi: Kun tilauksesi on aktiivinen, sinulla on täydet oikeudet kaikkiin Skippo-sovelluksen premium-ominaisuuksiin. Muista, että tilauksesi uusitaan automaattisesti valitsemasi suunnitelman mukaisesti, kunnes päätät peruuttaa sen.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua prosessin aikana, olet aina tervetullut ottamaan yhteyttä Skippo-asiakaspalveluun avun saamiseksi. Olemme täällä varmistaaksemme, että kokemuksesi Skippolla on mahdollisimman sujuva ja palkitseva.