Miten avaan toiminnallisuuden verkossa?

Voit avata verkon toimintoja, mukaan lukien eksklusiivinen sisältö kuten veneen testit ja tietovideot, seuraamalla näitä yksinkertaisia vaiheita:

1. Aloita luomalla tili ja kirjautumalla sisään tallentaaksesi tietosi ja mukauttaaksesi kokemustasi.

2. Päästäksesi käsiksi eksklusiiviseen sisältöön, klikkaa lukittua artikkelia, joka on merkitty Skippo Plus -merkillä, ja seuraa prosessia ostoksesi loppuun saattamiseksi.

3. Jos olet kiinnostunut myös suunnittelusta, navigoinnista ja reittityökaluista, voit ostaa Skippo Pro -tilauksen sovelluksessa.