Hvordan låser jeg opp funksjonalitet på nettet?

For å låse opp funksjoner på nettet, inkludert eksklusivt innhold som båttester og kunnskapsvideoer, kan du følge disse enkle trinnene:

1. Begynn med å opprette en konto og logge inn for å lagre informasjonen din og tilpasse opplevelsen din.

2. For tilgang til eksklusivt innhold, klikk på en låst artikkel merket med Skippo Plus og følg prosessen for å fullføre kjøpet ditt.

3. Hvis du også er interessert i planlegging, navigasjon og ruteverktøy, kan du kjøpe et Skippo Pro-abonnement i appen.