Hvordan eksporterer/importerer jeg en GPX-fil?

Akkurat nå har vi tekniske problemer med å eksportere GPX-filer. Vi forstår at dette er en viktig funksjon, og våre utviklere ser på dette og vil snart komme med en oppdatert versjon. Vi beklager dette.

Hvordan eksporterer jeg en GPX-fil?

Å eksportere GPX-filen din i Skippos app er enkelt. Merk at du ikke kan velge hvilken data du vil eksportere; når du eksporterer GPX-filen, eksporterer du alle ruter, spor og lagrede steder. Følg disse trinnene for å eksportere en GPX-fil:

1. Åpne Skippos app og logg inn.

2. Gå til “Mitt Skippo”.

3. Klikk på innstillinger, tannhjulet øverst til høyre.

4. Velg “Eksporter/Importer GPX-fil”.

5. Klikk på knappen “Eksporter GPX-fil”.

6. Velg hvilket program som skal brukes for å dele filen.

_____________________________________________________________________

Hvordan importerer jeg en GPX-fil?

Når du importerer en GPX-fil i Skippos app, er det viktig å merke seg at all data i filen importeres. For øyeblikket kan man ikke velge en spesifikk rute å importere, så alle filer, ruter, lagrede steder og spor vil importeres som en fil. Det er foreløpig ingen måte å slette flere ruter, lagrede steder eller spor på én gang; hvert objekt må slettes individuelt.

For å importere en GPX-fil på Android, følg disse trinnene:

1. Klikk på filen i den appen der du fikk den tilsendt.

2. Hvis Skippo ikke er forhåndsvalgt app, klikk på "mer" og velg "Skippo".

3. Skippo laster inn filen, og ruter, steder og spor importeres til profilen din.

Hvis du har filen på enheten din:

1. Under innstillinger finner du en knapp som heter "Importer GPX-fil". Et vindu der du kan velge fil åpnes.

2. Finn GPX-filen din og klikk på den. Filen importeres til appen og inkluderes i profilen din.

For å importere en GPX-fil på iOS, følg disse trinnene:

1. Klikk på filen i den appen der du fikk den tilsendt.

2. Hvis Skippo ikke er forhåndsvalgt app, klikk på "mer" og velg "Skippo".

3. Skippo laster inn filen, og ruter, steder og spor importeres til profilen din.