Hvordan laster jeg ned kart for å navigere offline?

For å laste ned kart for å navigere offline, følg trinnene nedenfor:

1. Gå til fanen “Planlegg”.

2. Åpne kartinnstillinger.

3. I øvre høyre hjørne, klikk på “Offlinekart”.

4. Klikk på knappen “Opprett nytt offline-kart”.

5. Ved å zoome inn eller ut, velg området du vil laste ned innenfor den opplyste kvadraten.

6. Klikk på knappen “Last ned kart”. For store områder og store filer tar det lengre tid å laste ned kartene.

7. Når kartet er lastet ned, kan du gi kartet et navn, redigere kartet eller slette det hvis du ombestemmer deg.

8. Når du er ferdig, klikk “Ferdig” for å lagre.

Vær oppmerksom på at nedlasting av store områder i offlinekart kan kreve betydelig lagringsplass på enheten din. Som referanse kan et kart som dekker 5 nautiske mil ta opp cirka 25 MB plass. Et kart som dekker 10 nautiske mil tar opp cirka 100 MB plass.

Vi anbefaler derfor å kun laste ned kart over områder der du vet at tilkoblingen kan være dårlig. Vi forstår at det er en viktig funksjon å kunne laste ned store områder på et sjøkart raskt. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre denne funksjonen.