Hvordan låser jeg op for funktionaliteten på nettet?

For at låse op for funktioner på nettet, inklusiv eksklusivt indhold som bådtests og viden videoer, kan du følge disse enkle trin:

1. Start med at oprette en konto og logge ind for at gemme dine oplysninger og tilpasse din oplevelse.

2. For adgang til eksklusivt indhold, klik på en låst artikel markeret med Skippo Plus og følg processen for at fuldføre dit køb.

3. Hvis du også er interesseret i planlægning, navigation og ruteværktøjer, kan du købe et Skippo Pro-abonnement i appen.