Hvordan søger jeg efter et sted, rejsemål eller interessepunkt?

Du kan søge efter steder, rejsemål og interessepunkter i Skippos app eller i Planlægningsværktøjet på nettet.

For at søge i Skippos app, følg disse trin:

1. Gå til fanen “Planlæg”

2. Søg frit i søgefeltet eller filtrer ved at klikke på en af filtrene nedenfor søgefeltet.

3. Fra listen med søgeresultater kan du klikke på det sted, du vil finde på søkortet.

4. For at læse mere information om stedet kan du svejpe opad og derefter rulle.

5. Hvis du har været på stedet, kan du tilføje en anmeldelse ved at klikke på knappen “Tilføj anmeldelse af…” Læs mere om, hvordan du laver en anmeldelse her: Hvordan giver jeg en vurdering af en havn?

For at søge i Planlægningsværktøjet på Skippo.dk, følg disse trin:

1. Gå til www.skippo.dk/plan

2. Søg frit i søgefeltet eller filtrer ved at klikke på en af filtrene til højre for søgefeltet.

3. Fra listen med søgeresultater kan du klikke på det sted, du vil finde på søkortet.

4. Klik på knappen “Vis mere” for at læse mere information om stedet.