Hvordan deler jeg et markeret sted på kortet?

Du kan dele et markeret sted på kortet både gennem Skippos app og i planlægningsværktøjet på nettet.

For at dele et markeret sted i Skippos app skal du følge disse trin:

1. Gå til fanen "Planlæg"
  2. Klik på det sted på søkortet, som du vil dele
  3. Klik på del-knappen
  4. Vælg, hvordan du vil dele stedet, du kan også kopiere linket ved at klikke på "Kopier".

Modtageren af linket skal downloade Skippos app for at åbne linket i appen. Hvis modtageren ikke har appen downloadet, åbnes det i planlægningsværktøjet på nettet.

For at dele et markeret sted i planlægningsværktøjet på Skippo.se:

1. Gå til Planlægningsværktøjet www.skippo.dk/plan
  2. Klik på det sted på søkortet, som du vil dele
  3. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at dele
  4. Linket kopieres automatisk, så du kan indsætte det og sende det videre*

Hvis modtageren har appen downloadet og åbner linket på mobilen, vises det delte sted i appen. Ellers vises det i planlægningsværktøjet på nettet.