Kirjauduin aiemmin sisään Facebookilla, mitä minun pitäisi tehdä?

Jos kirjauduit aiemmin sisään Facebookilla, kirjaudu sisään samalla sähköpostilla, joka on liitetty Facebook-tiliisi, mutta valitse toinen kirjautumistapa kuin Facebook sovelluksessa (voit valita käyttää sähköpostia, Googlea tai Applea). Seuraavalla kerralla kun kirjaudut sisään, käytä uutta menetelmää ja samaa sähköpostia kuin aiemmin.