Kuinka vien/tuon GPX-tiedoston?

Tällä hetkellä meillä on teknisiä ongelmia GPX-tiedostojen viennissä. Ymmärrämme, että tämä on tärkeä toiminto, ja kehittäjämme työskentelevät tämän parissa ja julkaisevat pian päivitetyn version. Pahoittelemme tätä.

Kuinka viedä GPX-tiedosto?

GPX-tiedostojen vieminen Skippo-sovelluksessa voi olla hankalaa, koska me Skippossa emme voi mukautua muiden sovellusten, työkalujen tai järjestelmien päivityksiin. Koska ymmärrämme, että tämä on tärkeä toiminto, arvioimme, kuinka voimme helpottaa tätä prosessia tulevaisuudessa. Huomaa, että et voi valita, mitä tietoja haluat viedä; kun viet GPX-tiedoston, viet kaikki reitit, jäljet ja tallennetut paikat. Noudata näitä ohjeita viedäksesi GPX-tiedoston.

1. Avaa Skippo-sovellus ja kirjaudu sisään

2. Siirry “Oma Skippo” -välilehdelle

3. Napsauta asetuksia, rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa

4. Valitse “Vie/Tuo GPX-tiedosto”

5. Napsauta “Vie GPX-tiedosto” -painiketta

6. Valitse, mitä ohjelmaa käytetään tiedoston jakamiseen.

____________________________________________________________________________

Kuinka tuon GPX-tiedoston?

GPX-tiedostojen tuominen Skippo-sovelluksessa voi olla hankalaa, koska me Skippossa emme voi mukautua muiden sovellusten, työkalujen tai järjestelmien päivityksiin. Koska ymmärrämme, että tämä on tärkeä toiminto, arvioimme, kuinka voimme helpottaa tätä prosessia tulevaisuudessa.

Kun tuot GPX-tiedoston Skippo-sovelluksessa, on tärkeää huomata, että kaikki tiedoston tiedot tuodaan. Tällä hetkellä et voi valita tiettyä reittiä tuoda. Siksi kaikki tiedostot, reitit, tallennetut paikat ja jäljet tuodaan yhteen tiedostoon. Tällä hetkellä ei ole mahdollista poistaa useita reittejä, tallennettuja paikkoja tai jälkiä kerralla; jokainen kohde on poistettava erikseen.

GPX-tiedoston tuomiseksi Androidissa, noudata näitä ohjeita:

1. Napsauta tiedostoa sovelluksessa, jossa sait sen.

2. Jos Skippo ei ole oletussovellus, napsauta "lisää" ja valitse "Skippo"

3. Skippo lataa tiedoston, ja reitit, paikat ja jäljet tuodaan profiiliisi.

Jos sinulla on tiedosto laitteellasi:

1. Asetuksissa on painike nimeltä "Tuo GPX-tiedosto". Avautuu ikkuna, jossa voit valita tiedoston.

2. Etsi GPX-tiedostosi ja napsauta sitä. Tiedosto tuodaan sovellukseen ja sisällytetään profiiliisi.

GPX-tiedoston tuomiseksi iOSä, noudata näitä ohjeita:

1. Napsauta tiedostoa sovelluksessa, jossa sait sen.

2. Jos Skippo ei ole oletussovellus, napsauta "lisää" ja valitse "Skippo"

3. Skippo lataa tiedoston, ja reitit, paikat ja jäljet tuodaan profiiliisi.