Sådan eksporterer/importerer du en GPX-fil

Lige nu har vi tekniske problemer med at eksportere GPX-filer. Vi forstår, at det er en vigtig funktion, og vores udviklere arbejder på dette og vil snart komme med en opdateret version. Vi beklager dette.

Hvordan eksporterer man en GPX-fil?

At eksportere GPX-filer i Skippos app kan være vanskeligt, da vi på Skippo ikke har mulighed for at tilpasse os efter opdateringer i andre apps, værktøjer eller systemer. Da vi forstår, at dette er en vigtig funktion, arbejder vi på at evaluere, hvordan vi kan lette denne proces fremover. Bemærk, at du ikke kan vælge, hvilke data du vil eksportere, men når du eksporterer GPX-filen, eksporterer du alle ruter, spor og gemte steder. Følg disse trin for at eksportere GPX-filen.

1. Åbn Skippos app og log ind

2. Gå til “Mit Skippo”

3. Klik på indstillinger, tandhjulet i øverste højre hjørne

4. Vælg “Eksporter/Importer GPX-fil”

5. Klik på knappen “Eksporter GPX-fil”

6. Vælg hvilket program, der skal bruges til at dele filen.

____________________________________________________________________________

Hvordan importerer jeg en GPX-fil?

At importere GPX-filer i Skippos app kan være vanskeligt, da vi på Skippo ikke har mulighed for at tilpasse os efter opdateringer i andre apps, værktøjer eller systemer. Da vi forstår, at dette er en vigtig funktion, arbejder vi på at evaluere, hvordan vi kan lette denne proces fremover.

Når du importerer en GPX-fil i Skippos app, er det vigtigt at bemærke, at alle data i filen importeres. I øjeblikket kan man ikke vælge en specifik rute at importere. Derfor vil alle filer, ruter, gemte steder og spor blive importeret i én fil. Der er i øjeblikket ingen måde at slette flere ruter, gemte steder eller spor på én gang, hvert objekt skal slettes individuelt.

For at importere en GPX-fil på Android, følg disse trin:

1. Klik på filen i den app, hvor du fik den sendt til dig.

2. Hvis Skippo ikke er forvalgt app, klik på "mere" og vælg "Skippo”

3. Skippo indlæser filen, og ruter, steder og spor importeres til din profil.

Har du filen på din enhed:

1. Under indstillinger finder du en knap, der hedder "Importer GPX-fil". Et vindue, hvor du kan vælge fil, åbnes.

2. Find din GPX-fil, og klik på den. Filen importeres til appen og inkluderes i din profil.

For at importere en GPX-fil på iOS, følg disse trin:

1. Klik på filen i den app, hvor du fik den sendt til dig.

2. Hvis Skippo ikke er forvalgt app, klik på "mere" og vælg "Skippo"

3. Skippo indlæser filen, og ruter, steder og spor importeres til din profil.