Jeg har et problem med min betaling, hvad skal jeg gøre?

I appen

Hvis du forsøger at betale via App Store, kan du finde mere information her: Apple Support

Hvis du forsøger at betale via Google Play: Google Support

På nettet

På nettet kan du betale med Visa, Mastercard, UnionPay eller American Express. Om dit kort er et debet- eller kreditkort er ligegyldigt. Ved tilmelding skal kortet være åbent for internetkøb. Kontakt venligst din bank, hvis du skal aktivere dit kort til internetkøb, normalt kan du gøre dette i din banks app.

Hvis du støder på problemer med handlen, skal du i første omgang kontakte din bank. Vi hos Skippo kan desværre ikke påvirke processerne forbundet med kort eller din bank. Dette gælder også for BankID og andre verifikationsmetoder.