Hvordan bruker jeg ankerovervåkning?

Ankerovervåkning brukes for å holde øye med båtens bevegelser når du ligger for anker. Sov godt uten å bekymre deg for å ikke legge merke til om båten skulle flytte seg. For å aktivere ankerovervåkning, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen "Planlegg" eller "Naviger"
  2. Klikk på knappen med et redningsvestikon i nedre venstre hjørne
  3. Velg knappen "Ankerovervåkning"
  4. Hvis du ikke har gitt appen tillatelse til alltid å få tilgang til plasseringsinformasjonen din, må du gjøre det i telefonens innstillinger. Sørg også for at telefonen ikke er i batterisparingsmodus, og at du tillater varsler fra appen.
  5. Flytt kartet for å markere ankrets posisjon
  6. Velg ønsket radius for ankerovervåkningen din
  7. Når du er klar, klikk på "Start ankerovervåkning"-knappen
  8. Sørg for at du har en god GPS-signal, og helst koble telefonen til en strømkilde
  9. Når ankeralarmen går, vil du motta en melding på