Hvordan lagrer og håndterer jeg ruter, steder og spor?

Du kan enkelt lagre rutene, stedene og gjennomførte turene dine i appen.

For å lagre et eget markert sted, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen “Planlegg”.

2. Klikk på sjøkartet på stedet du vil lagre.

3. Klikk på knappen “Lagre”.

4. Gi stedet et navn. Du kan også legge til en kommentar, bilder, en tagg og velge en liste eller kategori. På denne måten kan du strukturere stedene dine for å lett finne dem senere.

5. Klikk på knappen “Lagre sted” for å lagre.

For å lagre en rute, følg disse trinnene:

1. Gå til fanen “Planlegg”.

2. Klikk på sjøkartet for å velge sluttpunkt.

3. Velg deretter startpunkt. Dette kan du gjøre ved å søke fritt i søkefeltet, velge hjemmehavn, velge sted på sjøkartet eller velge din nåværende posisjon.

4. Hvis du vil justere startpunktet, klikker du på det og holder inne mens du flytter punktet. Det samme gjelder for justering av sluttpunkt.

5. Du kan også legge til eller fjerne veipunkter langs ruten som autoruten tar hensyn til.

6. Når du er fornøyd med ruten, velg om du vil lagre ruten ved å klikke på “Lagre og lukk”.

7. Gå til “Mitt Skippo”.

8. Klikk på ikonet for “Mine ruter”.

9. Klikk på den ruten du vil gi et nytt navn.

10. Øverst til høyre er det tre prikker, klikk på dem.

11. Velg “Bytt navn”.

12. Gi ruten din et navn.

13. Klikk på “Lagre”.

For å lagre et spor, følg disse trinnene:

1. Gå til “Naviger”.

2. Start plotteren ved å velge “Naviger uten rute”.

3. Nyt turen din og klikk deretter på “Stopp rute”.

4. Velg “Lagre rute”.

5. Du kan deretter gi ruten et navn for bedre orden blant sporene dine.