Olen päivittänyt tilaukseni, pitääkö minun peruuttaa edellinen tilaukseni?

Jos olet tilannut Skippo.se:n, ota meihin yhteyttä saadaksesi päivityksen.

Jos olet tehnyt tilauksen Skippon sovelluksessa Applen tai Googlen kautta, sinun ei tarvitse peruuttaa aiempaa tilaustasi päivityksen yhteydessä. Päivityksen yhteydessä uusi tilaus tulee voimaan välittömästi ja sinua veloitetaan ostohetkellä. Edellisen tilauksen käyttämättä jääneiden päivien korvaus tapahtuu 2-4 päivän kuluessa.

Jos et ole saanut hyvitystäsi neljän päivän kuluessa, ota yhteyttä Apple Support, Google support