Jag har uppgraderat mitt abonnemang, behöver jag avsluta mitt tidigare abonnemang?

Om du har tecknat abonnemangen på Skippo.se, vid en uppgradering, kontakta oss för återbetalning

Om du har tecknat abonnemangen i Skippos app genom Apple eller Google behöver du inte avsluta ditt tidigare abonnemang vid en uppgradering. Vid en uppgradering så börjar det nya abonnemangen att gälla direkt och du kommer att bli debiterad vid köptillfället. Återbetalning av de dagar från ditt tidigare abonnemang som inte använts sker inom 2-4 dagar.

Om du inte fått din återbetalning efter 4 dagar, kontakta Apple Support eller Google Support