Jeg har opgraderet mit abonnement, skal jeg opsige mit tidligere abonnement?

Hvis du har abonneret på Skippo.se, skal du i tilfælde af en opgradering kontakte os for at få refunderet pengene.

Hvis du har tilmeldt dig abonnementet i Skippos app gennem Apple eller Google, behøver du ikke opsige dit tidligere abonnement ved opgradering. I tilfælde af en opgradering gælder det nye abonnement med det samme, og du vil blive opkrævet på købstidspunktet. Refusion af de dage fra dit tidligere abonnement, som ikke blev brugt, sker inden for 2-4 dage.

Hvis du ikke har modtaget din refusion efter 4 dage, skal du kontakte Apple Support eller Google Support.