Miten saan maksusta kuitin?

Saat kuitin sähköpostitse ostaessasi valitsemaltasi maksualustalta. Käytämme Googlea, Applea ja Stripeä. Kun teet ostoksen, sinun pitäisi automaattisesti saada kuitti, joka lähetetään tiliisi yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseen. Tarkista postilaatikkosi ja myös roskapostikansio, jos et löydä kuittia.

Omena

Jos et löydä kuittia ja olet maksanut tilauksesi Applen kautta, löydät lisätietoja täältä: Apple-tuki.

Google

Jos et löydä kuittia ja olet maksanut tilauksesi Googlen kautta, löydät lisätietoja täältä: Google-tuki.

Skippo.se

Jos et löydä kuittia ja olet maksanut tilauksesi verkon ja Stripen kautta, siirry profiiliisi verkossa. Napsauta "Hallinnoi" sen tilauksen oikealla puolella, jonka maksutietoja haluat muuttaa. Huomaa, että vain verkossa maksettuja tilauksia voidaan hallita verkon kautta. Uusi ikkuna avautuu, vieritä alas kohtaan "Laskutushistoria". Napsauta maksupäivän vieressä olevaa kuvaketta ja saat vaihtoehdon "Lataa kuitti".