Hvordan downloader jeg områder for at navigere offline?

For at downloade kort i Skippo-appen til offline-navigation, følg disse enkle trin:

Åbn Hovedmenuen:

Start Skippo-appen på din enhed og gå til hovedmenuen. Dette gøres normalt ved at trykke på en menuikon, som kan se ud som tre streger, ofte placeret i det venstre hjørne.

Vælg Offlinekort:

I hovedmenuen skal du kigge efter og vælge muligheden ""Offlinekort"". Dette er afsnittet, hvor du kan administrere og oprette nye offlinekort.

Opret Nyt Offlinekort:

Vælg muligheden for at ""Opret nyt offlinekort"" eller en lignende kommando, der fører dig til kortvisningen for download.

Markér Ønsket Område:

På kortet skal du markere det område, du ønsker at downloade til offlinebrug. Dette kan nogle gange gøres ved at trække en boks eller justere en markeringszone på skærmen.

Vær Opmærksom på Lagerplads:

Vær opmærksom på, at store områder eller kort i høj opløsning kan tage betydelig lagerplads på din enhed. Prøv derfor kun at downloade det område, du virkelig har brug for.

Start Download:

Når du har valgt det ønskede område, bekræft dit valg og start downloadet. Afhængigt af størrelsen på kortområdet og din internetforbindelse kan dette tage et par minutter.

Brug Kortene Offline:

Når downloadet er færdigt, er de valgte kort tilgængelige til offlinebrug. Du kan nu navigere i det downloadede område uden at have brug for en aktiv internetforbindelse.

Husk regelmæssigt at opdatere dine offlinekort for at sikre, at du har de nyeste oplysninger tilgængelige. Hvis du ikke længere har brug for visse offlinekort eller har brug for at frigøre lagerplads, kan du også slette disse kort fra din enhed via samme menu.