Hvordan downloader jeg diagrammer for at navigere offline?

Følg nedenstående trin for at gemme kort til offlinenavigation.

1. Gå til fanen "Plan".

2. Åbn kortindstillinger

3. I øverste højre hjørne skal du klikke på "Offline kort"

4. Klik på knappen "Opret nyt offline kort"

5. Ved at zoome ind eller ud. Vælg det område, du vil downloade, i den fremhævede firkant.

6. Klik på knappen "Download kort". For store områder og store filer tager det længere tid at downloade kortene.

7. Når kortet er downloadet, har du mulighed for at give kortet et navn, redigere kortet eller slette, hvis du fortryder det.

8. Når du føler dig klar, skal du klikke på "Udført" for at gemme.

Bemærk venligst, at download af store områder af offlinekort kan kræve betydelig lagerplads på din enhed. Til reference kan et kort, der dækker 5 sømil, optage omkring 25 MB plads. Et kort, der dækker 10 sømil, fylder omkring 100 MB.

Vores anbefaling er derfor kun at downloade kort over områder, hvor du ved, at forbindelsen kan være dårlig. Vi forstår, at det er en vigtig funktion at hurtigt kunne downloade store områder på et diagram. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre denne funktion.