Hur laddar jag ner Skippos app till min mobil eller surfplatta?

Klicka här för att ladda ner via App Store

Klicka här för att ladda ner via Google Play

1. Öppna App Store eller Google Play på din mobil eller läsplatta
  2. Sök efter “Skippo”
  3. Tryck på “Installera” och låt appen installeras
  4. Tryck därefter på “Öppna”
  5. Välj om du vill logga in med ett befintligt konto eller om du vill skapa ett nytt konto.
    Klicka här för att läsa mer om hur man skapar ett konto i Skippos app

Tänk på att logga in med samma inloggningsuppgifter som du använt tidigare för att få tillgång till tidigare sparad data.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, klicka på “Glömt lösenord” för att nollställa ditt lösenord. En återställningslänk skickas då till den e-postadress du angivit. Om du inte får denna länk till din inkorg, titta i skräppostmappen. Om du inte kan hitta e-posten i skräppost, kontakta oss så hjälper vi dig.