Hur zoomar jag in eller ut på sjökortet?

För att zooma på sjökortet kan du använda tumme och pekfinger. Genom att dra fingrarna mot varandra zoomar du ut och genom att dra dem från varandra zoomar du in. Om du finner detta svårt, följ istället stegen nedan.

1. Gå till fliken “Planera” om du ska planera en rutt eller gå till “Navigera” om du är på sjön och färdas med eller utan rutt.

2. I nedre högra hörnet, klicka på (+) för att zooma in och (-) för att zooma ut

3. Sjökortet justeras så att din nuvarande position är i mitten av skärmen.