Hur tar jag bort en stjärna på en båt som favoritmarkerad?

För att ta bort en favoritmarkerad båt, följ dessa steg.

1. Gå till fliken “Mitt Skippo”

2. Klicka på stjärnan i menyn

3. De båtar du följer är listade här och har till höger en blå stjärna

4. Klicka på den blåa stjärnan för att avmarkera

5. Sök efter en annan användare, namn på båt, MMSI eller Callsign.

6. Du kan direkt från listan på sökresultat klicka på stjärnan för att spara en båt som favorit.

7. Om du vill få mer information om en båt innan du sparar den som favorit. Klicka på båtens namn.

8. Slutligen klicka på stjärnan i övre högra hörnet

9. När du kryssar ner och går tillbaka till din profil “Mitt Skippo” har du nu dina stjärnmarkerade båtar i listan.

10. I fliken “Planera” under kartinställningar kan du filtrera ut att endast se dina favoriter.

11. Välj att filtrera genom att klicka på “Mer” under “AIS & Skippo-båtar”.

12. När du valt vilka båtar du vill se på sjökortet, klicka ”Visa på kartan”.