Vad betyder grönmarkerade områden på sjökortet?

Dessa områden indikerar att området omfattas av Hydrographicas specialsjökort för hamnkartor.

Det vill säga att det finns ännu mer detaljerade sjökort som är utformade för att ge dig omfattande information om hamnar, bryggor och andra relevanta nautiska detaljer som är specifika för just det området.

För att låsa upp dessa detaljer kan du addera HAMNGUIDEN till ditt abonnemang. Läs mer här.